Problémák az ismerkedés során

 2011.04.13. 15:59

Problémák az ismerkedés során

 

Az ismerkedés második legnagyobb problémája a férfi részről az, hogy ha nem mutatja ki a szexuális szándékait a nő felé.

Itt most nem kell semmilyen obszcén dologra gondolni.

Ha valaha is kerültél már nővel jóbarát zónába, akkor te is azt a hibát kvette el mint a legtöbb férfi.

A nők ugyanis ténylegesen hisznek a férfi női barátságban, és úgy gondolják, hogy a ha egy férfi nem próbálkozik, az ő elcsábításukkal, meghódításukkal, akkor az a férfi nem is akar tőlük semmit.

Az esetek nagy részében azonban arról van szó, hogy a férfi nem tudja miképp fejezze ki a nő számára, hogy ő össze akar vele jönni.

Telnek múlnak a napok, hetek hónapok, mire a férfi összeszedi a bátorságát, és a nő elé áll, és azt mondja: ŐŐŐŐ... nagyon tetszel nekem, szeretnék járni veled.

Ekkor pedig megkapja azt a tipikus mondatot, amit már rengetegen hallottunk: LEGYÜNK CSAK BARÁTOK.

A nő reakciója pedig tökéletesen jogos.

Hosszú időn keresztül nem hívtad randira (hoszú idő akár 1-2 hét is lehet), és a nő tényleg azt képzelte, hogy mivel nem próbálkozol nála, nem is akarsz tőle semmit.

Most egy nagyon FONTOS dolgot mondok el neked, amivel sokszorosára növelheted az esélyeidet, a nőkkel való ismerkedés során.

Ha megtetszik egy nő, semmiképpen se kezdj el azonnal bókolni, és kedveskedni neki, viszont fejezd ki a szexuális szándékaidat.

Kezdésnek elég ha annyit mondasz, hogy nagyon szexi a mosolya, vagy bármi más.

Ebből a lány tudni fogja, te nem csak mint barát tekintesz rá.

Mindezek ellenére ne próbálj meg vele azonnal összejönni. Előbb bizonyosodj meg arról, hogy alkallmas-e arra a leányzó, hogy párkapcsolatra lépjetek.

Egy azonban bizonyos. Sokkal elenyészőbb lesz az olyan eset amikor ismét csak barátként tekint rád egy nő, és sokkal több sikered lesz a barátnőszerzés területén,

Ha azonban még többet szeretnél tudni, és fejleszteni a képességeidet az ismerkedés kapcsán, akkor ajánlok figyelmedbe egy remek weboldalt.

Itt letölthetsz egy ingyenes kézikönyvet, videókat, és rengeteg más hasznos információt is megtudhatsz az ismerkedés kapcsán. KATTINTS IDE

Címkék: trükkök ismerkedés tippek tanácsok ismerkedési

Miért akadsz el az ismerkedés során?

 

Az egyik kulcsfontosságú tényező, hogy legyenek elvárásaid a nőkkel kapcsolatban.

Ha most itt neked csak az jut eszedbe, hogy legyen formás feneke, szép mellei, és helyes arca, akkor már régen rossz a helyzet.

Szép nőből rengeteg van. Kimész az utcára és máris találsz egy tucatot.

Éppen ezért, ha számodra csak a külső a fontos, akkor neked tulajdonképpen bármelyik nő megfele majd, amelyik jól néz ki.

Sokan éppen ot követik el a hibákat, hogy alacsonyabbra veszik az elvárásaikat, HÁTHA úgy majd találnak maguknak barátnőt. Ez többnyire éppen az ellenkező hatást váltja ki.

Ha egy nő megérzi, hogy neked alacsonyak az elvrásaid egy lánnyal kapcsolatban szerinted ennek örülni fog inkább, vagy sem?

Sajnos a nő tisztában lesz majd azzal, hogy a te életedben nincsen nő, és valószínüleg ügyetlen vagy az ismerkedés, és a csábítás területén.

Ők pontosan tudják, hogy azért alacsonyak az elvárásaid, mert számodra az egyetlen lehetőség, hogy barátnőt találj az, hogy nem válogatsz annyira.

Ahogyan ezt már az előző részben is említettem, a jófiú és a rosszfiú kzött elsődleges különbség az, hogy a rosszfiú MER válogatni, a jófiú pedig azt hiszi, hogy ő NEM VÁLOGATHAT.

Figyeld csak meg mi történik akkor, ha ismerkedés közben hirtelen megkérdezed egy lánytól, hogy: tud-e masszírozni? (Persze csak akkor kérdezd ezt meg, ha neked ez fontos). Ha azt mondja neked, hogy nem, nyugodan mondhatod neki azt: Kár, pedig azt hittem, hogy te egy ügyes lány vagy, de a jelek szerint tévedtem.

Ha azt mondja, hogy igen akkor pedig jutalmazd meg, és mond neki azt: Nocsak, te ilyen ügyes vagy? Elismerésem.

Ebből a nő érezni fogja, hogy te SZELEKTÁLSZ!

Válogatsz a nők között.

És kik azok akik válogathatnak a nők között?

Azok a férfiak akik megtehetik.

Ha szeretnél a csábításban és a hódításban sikereket elérni, akkor állíts fel magadban egy listát azzal kapcsolatban, hogy számodra milyen nő volna az ideális, és ne félj erre rákérdezni.

Ha azonban még többet szeretnél az ismerkedés művészetének elsajátításából, arról is olvashatsz még többet:

Az ismerkedés információkért KATTINTS IDE

Címkék: trükkök csábítás ismerkedés tippek csajozás ismerkedési

Az ismerkedés alaplépései

 2011.03.22. 18:11

Az ismerkedés alaplépései

 

A legfontosabb lépés az, hogy tisztában legyél azzal, hogy a nők miért vonzódnak inkább a rosszfiúkhoz, mint a "normális" férfiakhoz.

Egy nő számára az jelent nagy értéket, ha egy olyan férfi van mellette, aki érzelmileg független. Ez alatt azt kell értened, hogy nem attól függ a férfi jókedve, vagy rosszkedve, hogy sikerül-e összejönni a nővel.

Ha egy tipikus rosszfiú nem tud összejönni egy nővel, akkor otthagyja és keres egy másikat. Azok a férfiak, akik a hódításnak és az ismerkedésnek, ezt a formáját választják, sokal kelendőbb "árucikkek".

Egy ilyen férfin ugyanis érződik az, hogy neki, nem kell minden áron a lány, és nélküle is tökéletes az élete.

A kedves férfiak azzal rontják el, hogy túlzottan kötődnek érzelmileg a nőhöz, és félnek attól mi lesz, ha kikosarazzák őket.

Ha egy lány megérzi ezt a túlzott ragaszkodást a legjobb esetben is csak arra számíthatsz, hogy csupán barátok lesztek.

Itt most terémszetesen nem arar utalok, hogy rosszfiúvá kell változnod, mindezek melett ezeknek a férfiaknak rengeteg olyan tulajdonságuk van ami egy őnek tetszik.

Ha egy rosszfiút kikosaraznak hajlandó lelépni. Ezzel azt mutatja, hogy neki van más nő is, tehát van más választási lehetősége is. Ez pedig egy nőnek roppant módon vonzó.

Az ismerkedés folyamatában a jófiúk pont ellenkezően reagálnak.

Ha a nő kikosarazza őket úgy gondolják, hogy még több nyomulással talán célt érnének.

Bizonyára téged is kosaraztak már ki nők.

Megpróbáltál mindezek után megint összejönni vele, vagy csak a közelében maradni, hátha észrevesz?

Összejöttetek?

Valószínűleg te is tudod, hogy az a módszer, ahogy most próbálod meg a nőket elcsábítani, nem működik. Ha azonban hajlandó vagy az ismerkedés területén valami egészen rendkívülit megtanulni akkor van számodra egy jó hírem.

KATTINTS IDE és minden tudást megszerezhetsz az ismerkedés területéről.

 

Címkék: trükkök ismerkedés kell tippek hogyan csajozás dumák csajozós csajozni ismerkedési

süti beállítások módosítása