Problémák az ismerkedés során

 2011.04.13. 15:59

Problémák az ismerkedés során

 

Az ismerkedés második legnagyobb problémája a férfi részről az, hogy ha nem mutatja ki a szexuális szándékait a nő felé.

Itt most nem kell semmilyen obszcén dologra gondolni.

Ha valaha is kerültél már nővel jóbarát zónába, akkor te is azt a hibát kvette el mint a legtöbb férfi.

A nők ugyanis ténylegesen hisznek a férfi női barátságban, és úgy gondolják, hogy a ha egy férfi nem próbálkozik, az ő elcsábításukkal, meghódításukkal, akkor az a férfi nem is akar tőlük semmit.

Az esetek nagy részében azonban arról van szó, hogy a férfi nem tudja miképp fejezze ki a nő számára, hogy ő össze akar vele jönni.

Telnek múlnak a napok, hetek hónapok, mire a férfi összeszedi a bátorságát, és a nő elé áll, és azt mondja: ŐŐŐŐ... nagyon tetszel nekem, szeretnék járni veled.

Ekkor pedig megkapja azt a tipikus mondatot, amit már rengetegen hallottunk: LEGYÜNK CSAK BARÁTOK.

A nő reakciója pedig tökéletesen jogos.

Hosszú időn keresztül nem hívtad randira (hoszú idő akár 1-2 hét is lehet), és a nő tényleg azt képzelte, hogy mivel nem próbálkozol nála, nem is akarsz tőle semmit.

Most egy nagyon FONTOS dolgot mondok el neked, amivel sokszorosára növelheted az esélyeidet, a nőkkel való ismerkedés során.

Ha megtetszik egy nő, semmiképpen se kezdj el azonnal bókolni, és kedveskedni neki, viszont fejezd ki a szexuális szándékaidat.

Kezdésnek elég ha annyit mondasz, hogy nagyon szexi a mosolya, vagy bármi más.

Ebből a lány tudni fogja, te nem csak mint barát tekintesz rá.

Mindezek ellenére ne próbálj meg vele azonnal összejönni. Előbb bizonyosodj meg arról, hogy alkallmas-e arra a leányzó, hogy párkapcsolatra lépjetek.

Egy azonban bizonyos. Sokkal elenyészőbb lesz az olyan eset amikor ismét csak barátként tekint rád egy nő, és sokkal több sikered lesz a barátnőszerzés területén,

Ha azonban még többet szeretnél tudni, és fejleszteni a képességeidet az ismerkedés kapcsán, akkor ajánlok figyelmedbe egy remek weboldalt.

Itt letölthetsz egy ingyenes kézikönyvet, videókat, és rengeteg más hasznos információt is megtudhatsz az ismerkedés kapcsán. KATTINTS IDE

Címkék: trükkök ismerkedés tippek tanácsok ismerkedési

süti beállítások módosítása