Miért akadsz el az ismerkedés során?

 

Az egyik kulcsfontosságú tényező, hogy legyenek elvárásaid a nőkkel kapcsolatban.

Ha most itt neked csak az jut eszedbe, hogy legyen formás feneke, szép mellei, és helyes arca, akkor már régen rossz a helyzet.

Szép nőből rengeteg van. Kimész az utcára és máris találsz egy tucatot.

Éppen ezért, ha számodra csak a külső a fontos, akkor neked tulajdonképpen bármelyik nő megfele majd, amelyik jól néz ki.

Sokan éppen ot követik el a hibákat, hogy alacsonyabbra veszik az elvárásaikat, HÁTHA úgy majd találnak maguknak barátnőt. Ez többnyire éppen az ellenkező hatást váltja ki.

Ha egy nő megérzi, hogy neked alacsonyak az elvrásaid egy lánnyal kapcsolatban szerinted ennek örülni fog inkább, vagy sem?

Sajnos a nő tisztában lesz majd azzal, hogy a te életedben nincsen nő, és valószínüleg ügyetlen vagy az ismerkedés, és a csábítás területén.

Ők pontosan tudják, hogy azért alacsonyak az elvárásaid, mert számodra az egyetlen lehetőség, hogy barátnőt találj az, hogy nem válogatsz annyira.

Ahogyan ezt már az előző részben is említettem, a jófiú és a rosszfiú kzött elsődleges különbség az, hogy a rosszfiú MER válogatni, a jófiú pedig azt hiszi, hogy ő NEM VÁLOGATHAT.

Figyeld csak meg mi történik akkor, ha ismerkedés közben hirtelen megkérdezed egy lánytól, hogy: tud-e masszírozni? (Persze csak akkor kérdezd ezt meg, ha neked ez fontos). Ha azt mondja neked, hogy nem, nyugodan mondhatod neki azt: Kár, pedig azt hittem, hogy te egy ügyes lány vagy, de a jelek szerint tévedtem.

Ha azt mondja, hogy igen akkor pedig jutalmazd meg, és mond neki azt: Nocsak, te ilyen ügyes vagy? Elismerésem.

Ebből a nő érezni fogja, hogy te SZELEKTÁLSZ!

Válogatsz a nők között.

És kik azok akik válogathatnak a nők között?

Azok a férfiak akik megtehetik.

Ha szeretnél a csábításban és a hódításban sikereket elérni, akkor állíts fel magadban egy listát azzal kapcsolatban, hogy számodra milyen nő volna az ideális, és ne félj erre rákérdezni.

Ha azonban még többet szeretnél az ismerkedés művészetének elsajátításából, arról is olvashatsz még többet:

Az ismerkedés információkért KATTINTS IDE

Címkék: trükkök csábítás ismerkedés tippek csajozás ismerkedési

süti beállítások módosítása